Tudatos önfejlesztés kurzus: Vedd birtokba a figyelmed, az időd, a gondolkodásod, azaz önmagad! Pszichológiai önfejlesztő program, hogy több figyelmet tudj szentelni az igazán fontos dolgoknak,

ne vessz el a digitális kor figyelem-szabotáló világában, és hogy általában magabiztosabb, relaxáltabb legyél.

A kurzus célja

A kurzus felépítése

Vannak terveid, céljaid, személyes projektek amikkel tudod, hogy ‘kéne’ foglalkoznod, de halogatsz és állandóan pótcselekvésekben, facebook-görgetésben, youtube-ozásban találod magad? Gyakran tapasztalsz lelkiismeretfurdalást, elégtelenségérzést, belső feszültséget vagy épp apátiát emiatt? Szeretnéd általában fejleszteni magad és jobban kiaknázni a belső lehetőségeidet?

Kezdd el birtokba venni a figyelmed, az időd, a gondolkodásod, azaz Önmagad!

A kurzus eredményeképpen:

  • Nagyobb önfegyelmed lesz.
  • Le fogsz tudsz számolni a halogatással.
  • Nagyobb kapacitásod lesz a megszakítás nélküli, mély figyelemre.
  • Több nettó időt fogsz tölteni a tevékenységekkel, amik hasznosak neked.
  • Hatékonyabban fogod tudni kezelni a stresszt és konstruktívabban fogsz tudni gondolkodni.
  • Ezek által: Sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb leszel.

Persze mindehhez Te is kellesz. Vágj bele! Több mint egy hónapig minden napra kapni fogsz video és audio anyagokat. Ezekben:

  • Tanítok neked az önfegyelem, a halogatás, a figyelem-tréning, az önbizalom, stressz-kezelés és konstruktív gondolkodás pszichológiájáról fontos, gyakorlatba ültethető alapelveket. Továbbá mindig motivállak aznapra, és ami a legfontosabb:
  • Minden napra ellátlak 1-1 emlékeztetővel, amire aznap figyelhetsz, vagy gyakorlattal, amit aznap elvégezhetsz. Ezeknek közvetlen hatása lesz az önfegyelmedre, a stressz-kezelési és konstruktív gondolkodásra való képességed fejlesztésére, valamint a figyelmi kapacitásod növelésére. (Ne ijedj meg, ezek időben teljesen vállalható gyakorlatok, és személyre szabható a kivitelezésük. :))
  • Az anyagok időnként egy-egy rövid vezetett meditációs/vizualizációs gyakorlatot is tartalmaznak a fenti célokat szolgálva.
  • Letölthető segédanyagok is részét képezik a kurzusnak (például erre a célra készült letölthető vezetett meditációk és emlékeztető hanganyagok, dokumentumok).

Vásárlás után beléphetsz a saját online kurzus felületedre. Hozzá fogsz férni az összes, 8.5 órányi video és audio tartalomhoz és segédanyagokhoz. (Ami összesen több mint 5 órányi önfejlesztő video lecke és 3 órányi meditációs audio tartalom). A kurzus tudatosan van felépítve, csak követned kell: végigvezet napról napra a tananyagon. Ha minden nap foglalkozol vele egy bő hónap alatt elvégezhető. De lassabban is haladhatsz vele a saját ütemedben, az időd függvényében.


A kurzus immár önbizalom-erősítő, stresszoldó, valamint konstruktív, probléma-megoldó gondolkodást fejlesztő anyagokat is tartalmaz!

Your Instructor


Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta
Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta

Topic List


  Első hét: Új hozzáállás az időhöz. 1. Nap
Available in days
days after you enroll
  5. Nap
Available in days
days after you enroll
  6. Nap
Available in days
days after you enroll
  Második Hét: Új hozzáállás a kudarc, hibázás, tökéletlenség gondolatához. 8. Nap
Available in days
days after you enroll
  A konstruktív, probléma-megoldó gondolkodás fejlesztése (Az élet minden területén, nem csak a produktivitás kapcsán). 30. Nap
Available in days
days after you enroll
  Önbizalom-erősítés és stresszoldás. 34. Nap
Available in days
days after you enroll

Példa videók a kurzusból

A 21. század szuperképessége: Mély figyelem


Szabadság vs korlátok vagy korlátok=szabadság?


Minta részletek a meditációkból

Egy kis betekintés a kurzus felületébe

Optimalizált desktop és mobil használatra is


Egyszerű, biztonságos bankkártyás fizetés & Három napos pénzvisszafizetési garancia!

Ha vásárlás után meggondolnád magad 3 napig módod van visszafizetést kérni.

N.B.: A kurzus önfejlesztést támogató és edukációs célú. Nagyobb nehézségek esetén nem helyettesíti a személyes szaksegítséget.

Ha technikai problémád vagy kérdésed van, írj és segítünk: [email protected]

Get Started"A kurzusba azért vágtam bele, mert szerettem volna magamat fejleszteni, hogy minél kevesebb energiát pazaroljak a céljaim szempontjából nem hasznos, negatív eseményekre, tevékenységekre. Segített átformálni a gondolkodásmódomat az eredményességről és segített, hogy nyugodtan kezeljem a problémákat. Bár számomra a közösségi média használat nem jelentett problémát, jó tippeket kaptam hogyan minimalizálhatóak az onnan érkező ingerek. Segített továbbá, hogy belevágjak és rendszeresen időt tudjak fordítani a saját vállalkozásom építésére, amit egy ideje már terveztem.

A kurzus jó meditációs anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek az anyag elmélyítésében, de én leginkább a napi stressztől való 15-20 perces elvonulásra használom. Magamat elég szervezett embernek tartom, de a kurzus segítségével sikerült még magasabb szintre lépnem. Mindenképpen ajánlom mindenkinek."

- Zoltán

"Én azért választottam András kurzusát, mert sajnos én is az a típus vagyok, aki munkahelyen a nagyobb projekteket kézzel-lábbal a leadási határidőkig tolta. Ez nyilván sem nekem, sem a feletteseimnek nem volt előnyére.

Egy másik fontos területre is ki tudtam terjeszteni a kurzust: mégpedig a sportra. Amatőr triatlonozom és egy sportággal nehezen tudtam dűlőre jutni a három közül, kvázi: kihagytam edzéseket különféle kifogásokra hivatkozva.

A kurzusnak már a felépítése is (tartalom, témák) nagyon tetszett, még mielőtt belekezdtem. A videók rövidek, de nagyon hasznosak és lényegretörőek. (Max.10-15perc/nap) Nekem nagyon sokat segített pl. hogy ne ‘kilóban’, hanem időblokkokban kezdjek el gondolkodni a munkahelyi projektjeimmel kapcsolatban, illetve sikerült megvizsgálnom jobban és kiküszöbölnöm, hogy mi blokkol/gátol a sportban..(ebben nekem sokat segítettek a heti reflexiós kérdessorok kitöltése.)

A kurzus 30%-ánál már változásokat tudtam felfedezni munkahelyi projekteknél. (Nem az utolsó pillanatban kezdtem el projekteket; apránként kezdtem projekteket felépíteni András videói alapján). Ezzel egyetemben a sportban is szépen lassan kezdett a blokk feloldódni, ehhez nekem leginkabb a vizualizációs meditációk/relaxációk segítettek hozzá.

A kurzus nagyon jól felépített, igényes tartalommal ellátva, továbbá nagyon sok hasznos tippel és tanáccsal lát el annak érdekében, hogy egészséges önfegyelemre tehessünk szert a munkánkban; hogy felszámoljuk a halogatást; hogy képesek legyünk jobban koncentrálni, fókuszálni tevékenységekre/feladatokra.

Én nagyon ajánlom ezt a kurzust bárkinek!"

- Alexandra

"Én elsősorban a kurzust a karrierem újraértékelésére illetve esetleges karrierváltás miatt kezdtem el mert semmilyen elindulási alapom nem volt, hogy ezt mégis hogyan kéne elkezdeni. Bár a kurzus nem adott egy az egyben választ minden kérdésemre, de mindenképpen segíti vezetni a gondolatmenetet, eszközöket ad amiket használhattam és mivel napi rendszerességgel van új anyag emiatt motivált is, hogy foglalkozzak vele.

A kurzus nekem leginkább abban segített, hogy ráirányítsa a figyelmemet olyan gondolkodásmódokra, amik hasznosak tudnak lenni sok helyzetben az időmenedzsment, önkontroll kapcsán. Emellett mutatott olyan szemléletmódot is az életről ami segít kezelni a mindennapi stresszt és a kihívásokat is. Leginkább az tetszett a kurzusban, hogy logikusan van felépítve, minden napra van valami feladat és szépen fokozatosan nő a kurzusra ráfordítandó idő is, ami segíti fenntartani a lelkesedést a kurzus iránt.

Egy dolgot szeretnék kiemelni, hogy helyén kell kezelni a kurzust és annak hatáskörét. Ahhoz, hogy hosszútávú hatása legyen elengedhetetlen hinni az elmondottak nagy részében, a legjobb tudomásod szerint minden feladatot meg kell csinálni és nem szabad abbahagyni a bevált gyakorlatokat a kurzus után sem. Szerintem az is találhat benne valami érdekeset, aki szerint az élete minden területe rendben van."

- Dániel

"A tanfolyam vége felé járok és elmondhatom, hogy ötven éves korhoz közeledve is sok új és érdekes információval gyarapíthattam a tudásomat. Különösen értékesnek találtam a közösségi médiák csapdáit, valamint az azok elkerülésének lehetőségeit bemutató fejezeteket.

A tréningnek hála elértem, hogy sokkal kevesebb időt töltök képernyő előtt, mint korábban és nagyon megbecsülöm az olvasással, rejtvényfejtéssel és hasonló elfoglaltsággal tölthető idősávokat. Ezeknek az óráknak a mennyisége számottevően nőtt az elmúlt hetekben."

- Barnabás

Frequently Asked Questions


Meddig férek hozzá a kurzushoz miután megvettem?
Teljes hozzáférésed lesz minden tartalomhoz határozatlan ideig. Így a saját ütemedben kezdheted el és haladsz vele. Továbbá hosszabb távon is vissza-vissza térhetsz hozzá feleleveníteni a tanultakat. A fő anyagok pedig le is menthetőek.
Milyen valutában lehet fizetni?
A biztonságos online fizetésnél bármilyen pénznemű bankkártyát használhatsz. Ha szükséges váltás, ezt automatikusan kezeli a rendszer, mint bármilyen más online vásárlásnál.

Get Started